Starten: Waarom besteed ik werk liever uit?

Waarom werk uitbesteden?

Heel simpel. Geen tijd, geen zin, of je kunt het niet. Duidelijke redenen om een ander voor je te laten werken toch? Je moet doen waar je goed in bent, wellicht ben jij een topper in sales maar heb je geen flauw idee hoe je een website aan de gang krijgt.

Maar wat kan Semdesk voor mij doen?

Wat niet? We staan open voor elk aanbod van soort werk. Samen bekijken we de mogelijkheden. Workshops geven voor je collega’s? Een logo ontwerpen voor die ene rundraiser. Oh.. we hebben nog posters nodig voor de marathon van zaterdag.

Opleidingen en ervaring?

Je bent hier met een reden. Ons gevonden via internet of wat over gehoord via vrienden, of toch op social media. Vaak krijgen we vragen over de ervaring die we hebben. Deze beantwoorden we met en klik, kijk even bij ons team.

De financiën.

Kun je het zelf niet zul je heel wat uurtjes achter je scherm zitten te staren. Zonde van je eigen geld. Wij weten wat we moeten doen om je opdracht te voltooien. Het is dus een betere investering dan zelf aan de gang gaan met iets waar je eigenlijk weinig of geen verstand van hebt.

Is er ook een mogelijkheid om maandelijks hulp te krijgen?

Zeker, op dit moment zijn we ook met meerdere projecten bezig die wekelijks terug komen. Denk aan onderhoud van een webshop, inrichten werkplek. We denken graag met de klant mee.

Aandacht getrokken?

Trotse mensen verdwalen liever dan de weg te vragen. ~ Charles Churchill